Quant a

Som el grup de compra ecològica i responsable Les Garrofes del Vendrell. Som 20 famílies que ens hem organitzat en una cooperativa de compra per obtenir productes ecològics i de proxmitat.

Tu també pots fer-ho si ho vols.

IMG_1808

¿Com funcionem?

Funcionem amb un organització assambleària; tots els socis proposem, debatem, votem i decidim els aspectes relatius al grup de compra: l’entrada de nous productors, possibles tallers, nous socis o qualsevol tema relacionat amb l’operativa del grup que sigui susceptible de millora. Fem reunions periòdiques per tal de posar en comú totes aquestes qüestions.

Tots els integrants tenim una participació activa en aquest projecte. Ens hem organitzat en grups de treball especialitzats per tal de facilitar el correcte funciona- ment dels diferents aspectes del grup.

IMG_1814

¿Què fem?

De moment, una compra setmanal de fruita, verdura i pa. Puntualment s’han adquirit aviram, ous i llegum. Paral·lelament a l’adquisició d’aliments, s’han organitzat diversos tallers de temàtica relacionada amb el nostres valors (taller de pa ecològic, sabons artesans o conserves d’aliments).

IMG_1811

One thought on “Quant a

  1. Hola, m’agradaria saber quin preu te la cistella setmanal i on i com hem puc apuntar.Soc de Vendrell i hos acabo de coneixer per Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s