El que una App pot fer per tu

Arriba l’època de comprar, comprar i comprar… Entrem en l’espiral consumista i, si ens deixem arrossegar, podem acabar amb els nostres estalvis i també amb la nostra ètica. Per això us recomanem algunes App que podem portar al nostre mòbil i que ens ajudin a fer compres més responsables.  Moltes d’aquestes App funcionen escanejant el codi de barres per saber quin és l’impacte del producte, si són ecològics, etc.

No les hem testejades totes però, a priori, tenen bona pinta. Així que si les feu servir i ens voleu dir que us semblen estarem encantats de rebre el vostre feedback i les vostres recomancions.

  • http://www.goodguide.com  (és l’App més famosa a nivell mundial i valora de l’1 al 10 els productes amb criteris de salut, medi ambient i punts socials que donen els propis usuaris).
  • http://www.buycott.com (Us permetrà saber d’on ve allò que comprem per saber si bé d’alguna de les grans empreses a  les que no voleu fer el joc).
  • http://checkinforgood.com (App que permet reservar a restaurant i fent-ho amb aquesta App et fan un descompte al restaurant que acaba com a donació a entitats socials)

Esperem que us siguin útils i que compreu fent servir el cap.

Aprofitem per desitjar-vos un bon Nadal, un feliç 2016… i que tot plegat ho celebreu consumint aliments ecològics!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s