Els nostres principis bàsics

A la cooperativa de consum les Garrofes del Vendrell ens basem en el consum ecològic i responsable, proveint-nos bàsicament d’aliments de producció local i, puntual- ment, d’àmbit regional per tal d’abastir totes les neces- sitats dels socis, fent del consum un acte conscient i ètic.

¿Què entenem per consum ecològic?

Productes respectuosos amb l’entorn i el consumidor. De producció agrària ecològica i no modificats genèticament. Distribuïts i envasats amb la mínima generació de residus. I de producció pròxima i, per tant, evitant un ús excessiu del transport. És a dir, produccions sosteni- bles amb el medi ambient i que beneficien els sistemes naturals.

¿Què entenem per consum responsable?

Un consum conscient i crític que fomenta hàbits de compra saludables. És a dir, compres planificades, optimitzades i ordenades, evitant les adquisicions compulsives i prioritzant allò que realment necessitem. Preferim l’adquisició de productes directament al productor, d’àmbit local, i que siguin de temporada. Per a una gestió agrària més respectuosa amb l’entorn i els cicles vitals de l’ésser humà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s