Som les garrofes

garrofes_web

Som el grup de consum ecològic i responsable Les Garrofes del Vendrell i del Baix Penedès. Som 20 famílies que ens hem organitzat per obtenir productes ecològics i de proxmitat.

Tu també pots fer-ho si ho vols.

Com funcionem?

Funcionem amb un organització assambleària; tots els socis proposem, debatem, votem i decidim els aspectes relatius al grup de compra: l’entrada de nous productors, possibles tallers, nous socis o qualsevol tema relacionat amb l’operativa del grup que sigui susceptible de millora. Fem reunions periòdiques per tal de posar en comú totes aquestes qüestions.

Tots els integrants tenim una participació activa en aquest projecte. Ens hem organitzat en grups de treball especialitzats per tal de facilitar el correcte funciona- ment dels diferents aspectes del grup.

Què fem?

De moment, una compra setmanal de fruita, verdura i pa. Puntualment s’han adquirit aviram, ous i llegum. Paral·lelament a l’adquisició d’aliments, s’han organitzat diversos tallers de temàtica relacionada amb el nostres valors (taller de pa ecològic, sabons artesans o conserves d’aliments).

One thought on “Som les garrofes

  1. Benvolguts Garrofes,
    Som una família de Tarragona que fa poc ens hem immers en el món del consum ecològic per raons de salut i de futur, per viure millor, estar més sans, i compartir altres valors com la sostenibilitat, la compra de proximitat, etc.
    Vam llegir al Diari sobre la vostra existència, i tot i saber que teniu moltes demandes i llista d’espera sembla ser, ens agradaria molt formar part del grup o bé poder tenir la informació i els contactes per poder consumir així.
    Al principi és fa difícil deixar el Mercadona i començar a buscar. Hem trobat productes ecològics a seccions del Corte inglés i Carrefour, també anem al mercat central de Tarragona per ous, carn i peix fresc, al mercat del Fòrum, on em sembla que hi ha el Charlie per la verdura i fruita. Estan obrint tendes per la ciutat de producte ecològic. T’has d’organitzar molt la vida però i surt mès car que abans tot però no ho deixarem. Em notat un canvi molt positiu.
    En fi, tota ajuda seria molt ben rebuda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s